Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

UvA Congressen en Evenementen

Onze naam zegt het al: wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van (internationale) congressen en evenementen, zowel op UvA-locaties als extern.

Diner Maagdenhuis
Diner in de hal van het Maagdenhuis (foto: Monique Kooijmans)

Ben je van plan om een congres of evenement te organiseren, maar ontbreekt het je aan expertise, tijd of mankracht? Wij bieden advies en ondersteuning op maat. Met onze ervaring kunnen we de juiste kennis samenbrengen en de zorg voor de organisatie uit handen nemen. Zo kun jij je volledig richten op de inhoud van het programma en jouw gasten. Je kunt ervoor kiezen om de totale organisatie of een deel van het congres of evenement aan ons uit te besteden.

Als onderdeel van Bureau Communicatie kennen wij de cultuur en stijl van de UvA – wij voeren het evenement altijd uit volgens de UvA-kwaliteitsnormen. Wij organiseren en begeleiden uiteenlopende evenementen die zowel op de universiteit als daarbuiten plaatsvinden. De evenementen die wij organiseren zijn gericht op diverse in- en externe doelgroepen, nationaal en internationaal, groot en klein, wetenschappelijk en maatschappelijk, formeel en informeel. Wij werken nauw samen met andere UvA-diensten, zoals Facility Services, het Audiovisueel Centrum en uiteraard de persvoorlichters en communicatieprofessionals van Bureau Communicatie.

Daarnaast kunnen wij dankzij ons brede netwerk binnen de stad Amsterdam goede prijsafspraken aanbieden. Voor onze interne opdrachtgevers geldt dat zij geen 21% BTW over onze dienstverlening betalen. Daarnaast werken wij ook voor externe opdrachtgevers, bijvoorbeeld instanties uit het (hoger) onderwijs- en onderzoeksveld en voor de UvA relevante stakeholders. In zulke gevallen dient het evenement dan wel in een UvA gebouw plaats te vinden.

Neem direct contact met ons op