Business Administration (Bedrijfskunde)

Lijkt het je wat om te studeren en werken in een internationale omgeving? Dan is Business Administration aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam misschien iets voor jou.Let op: de bachelor Business Administration hanteert een Numerus Fixus. Schrijf je uiterlijk 15 januari in via Studielink.

 

Top-5 redenen om Business Administration aan de UvA te studeren
 

  1. Studeer in  een internationale omgeving. Je docenten en medestudenten komen uit alle hoeken van de wereld. Een geweldige start voor je netwerk!
  2. Studeer met de allerbesten. Deze opleiding is selectief, er is dus alleen plek voor de allerslimsten. Daag jezelf uit!
  3. Laat je inspireren door gastcolleges van interessante onderzoekers, strategen en professionals uit het bedrijfsleven. Neem een kijkje achter de schermen tijdens uitdagende real life business cases. Zet theorie om in praktijk!
  4. Richt zelf je derde jaar in. Ga naar het buitenland, volg een minor, of loop stage. De keuze is aan jou!
  5. Ontvang een diploma van één van de beste Business schools ter wereld. De Amsterdam Business School is Triple Crown  geaccrediteerd en scoort hoog in internationale rankings. Dat staat mooi op je CV!
     

Tweetalige bachelor Business Administration

Tijdens het eerste jaar van deze bachelor volg je hoorcolleges in het Engels. De kleinschalige werkgroepen kun je in het Nederlands of in het Engels volgen. 

 

Accepteer alle cookies om deze video te kunnen zien. Cookie instellingen.Enthousiast geworden? Lees meer over de vakken die je krijgt, of ga direct naar Toelating, inschrijving en selectie.

 


Diploma
BSc Business Administration
Vorm
Voltijd
Studielast
180 EC, 36 maanden
Voertaal
Engels
Start
September
CROHO-code
50897

Gepubliceerd door  Economie en Bedrijfskunde