Waarom de UvA?

Met ruim 30.000 studenten en 6.000 medewerkers (werkzaam in onderwijs, onderzoek en de ondersteuning hiervan) behoort de UvA tot de grote algemene universiteiten in Europa. Het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek in de 7 faculteiten staat goed aangeschreven.

Werk met inhoud en mogelijkheden 

De UvA is een aantrekkelijke werkgever, dankzij de inhoud van het werk, de academische setting en de eigen verantwoordelijkheid, goede arbeidsvoorwaarden en ontplooiingsmogelijkheden van de medewerkers.

De UvA heeft regelmatig banen voor talentvolle en ambitieuze mensen, zowel voor wetenschappelijk personeel (onderzoekers, docenten, promovendi) als voor ondersteunend personeel (beleidsmedewerkers, controllers, ICT’ers, administratief medewerkers, HR-specialisten, secretaresses, communicatieadviseurs e.d.), maar ook voor student-assistenten.

Betrokkenheid en open sfeer

Veelkleurig, eigenzinnig, dynamisch, internationaal georiënteerd en ambitieus, zijn typische eigenschappen van UvA-medewerkers. Want werken bij de UvA betekent werken in een kritisch, onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat, met een open sfeer en een sterke betrokkenheid bij Amsterdam en de samenleving.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

23 maart 2018